Jeg hedder Merete og er født i 1976. Jeg er selv tidligere aktiv dressurrytter og har i en del år avlet Dansk Varmblod dressurheste. Det er nu lagt på hylden og stalden rummer pt. kun min ridehest og datterens kat 2 pony. Min datter har været medlem af SYK de sidste 3 år og vi har sammen deltaget i det fleste arrangementer, som har være afholdt. Dette tæller både dressur- og springstævner, miljø træning, agility, trail mm. Det har været rigtig lærerigt at stifte bekendtskab med andre sider af ridesporten og mine interesser ligger inden for en bred vifte af dressur, spring og bredde aktiviteter med fokus på børn.

Til daglig bor jeg på et lille landbrug lidt udenfor Herlufmagle sammen med mand og barn. Jeg har en diplomuddannelse i Bioteknologi, Procesteknologi og Kemi og arbejder til dagligt på Fødevarestyrelsens laboratorie i Ringsted.