DEMO-aften i Præstø

5. juni 2024
17:00

TILMELDINKSLINK

Se hvordan vi kan kommunikere kærligt og kraftfuldt, når vi er i kontakt med vores indre True Lead.

Du har nu mulighed for at se hvordan True Lead ikke bare er teori og foredrag.
På denne dag har du mulighed for at stille masser af spørgsmål og se mig arbejde med tre heste og mennesker jeg ikke kender.
Mens jeg leger med hestene, vil jeg fortælle om min teori og samtidig reflektere over, hvad jeg oplever og mærker. Jeg vil arbejde med mikrofon så alle kan høre.

Du vil ikke få svar på alle dine spørgsmål, fordi jeg mange gange slet ikke forstår, hvad det er hestene er i stand til at sætte i gang i mennesker.

Men ved at stå i det åbne, tage imod og lytte, så får jeg oplevelser der rækker langt ud over hvad min fantasi overhovedet kunne forestille sig, hestene kan byde ind med.

Når du begynder at lade hesten være din guide, vil du opdage hvilken nænsom hjælper hesten er. Du begynder at forstå, hvor vigtigt det er at lytte til både hestens og dine egne kropslige signaler.

På demo-dagen vil jeg fortælle, hvorfor hesten er i stand til at håndtere menneskets forskellige udfordringer ved hjælp af hestens egen krop. De fleste ved, at hesten mærker hvordan vi har det, men hvad er det egentlig der sker?

Når aftenen er færdig, vil du have redskaber til at forstå hestens kommunikation som en hjælp, forstå hesten og menneskets nervesystem og fået masser praktiske fif til hverdagen med din hest.

Vejen til hestens hjerte – og dit eget, er en smuk rejse der tager udgangspunkt i et ligeværdigt samarbejde mellem heste og mennesker – på denne demo-aften vil du se med egne øjne, hvordan dette ligeværd kan udspille sig mellem heste og mennesker igennem kommunikationen.

Dato og tid: 5. juni 2024, kl. 17-20

Adresse:
Rekkende By 9,
4720 Præstø

Workshoppen afholdes i en ridehal og der vil være to mindre pauser undervejs. Det kan blive køligt, så tag derfor gerne tæpper med og passende tøj på.

OBS!!!! Du skal selv medbringe en stol til arrangementet

Billet pris: 250 kr. pr. person incl. moms

Du kan også købe en signeret udgave af bøger samt rebgrimer, reb og rebtøjler samt sticks i flere farver

Praktisk:
Billetten er din ordrekvittering fra købet – print den – eller medbring den på din telefon.

Der er mulighed for at købe lidt mad og drikke på dagen.

TILMELDINGSLINK

Vi ved at det går lidt udover medlemmernes dag, som vi kalder Første Onsdag i måneden. Men forhåbentlig ser vi jer til dette spændende arrangement.