Syk tilbyder ugentlig undervisning i både dressur og spring.

Dressurundervisning ved Anne Ullegård ( indehaver af Maglebjerg ridecenter)

Anne Ullegård er eksamineret berider, uddannet i Jylland, de første 3 år på Skåde Rideklub hos Finn K. Hansen og de sidste 3 år på Søholt hos Hasse Hoffmann.

Da hun var færdig med berideruddannelsen blev hun berider på Albertslund Rideklub. Efter et par år der var hun berider på Birkerød Rideforening. I 2000 startede hun egen forretning, i første omgang i Odsherrred, men i 2005 rykkede hun til Bjerrede, med heste både hjemme og i Herfølge. Fra 1. maj 2013 er der fast base på Maglebjerg Ridecenter

eneundervisning ½ time: 220,- plus facilitetskort.

ca. 1 gang om måneden vil der tilbydes undervisning af Hasse Hoffmann. (kontakt Anne for mere info)

Spring/bomtræning ved Line Juul Pedersen:

Træning afholdes om mandagen - eksakt tidspunkt følger.

Interesserede må gerne henvende sig til underviser Line Pedersen med en sms på mobil nr. 22 37 07 88, og tilkendegive niveau, om det er spring eller udelukkende bomme på jorden man ønsker at træne, samt hvad tid man tidligst kan komme og være klar (let opvarmet) til.

Tidsplan og baneskitse sendes ud søndag eftermiddag/aften og rytterne hjælpes af med at sætte banen op og tage den ned igen.

Man rider 1/2 time ved to ryttere på holdet og et kvarter mere for hver rytter mere! Max 4 ryttere sammen.

Jeg har en tanke om, at vi starter ved 18-18.30 tiden men afhængig af, hvad I deltagere melder ud

Pris: 120kr for medlemmer, og 150kr for ikke medlemmer. Derud over skal man have facilitetskort til Maglebjerg ridecenter, priser på dette ses under "facilitetskort". Dette afregnes direkte til Anne Ullegård.

Du er her: Home Klubben Undervisning