Heidi Lauridsen

Jeg hedder Heidi Lauridsen er født i 1973 og kommer fra Næstved. Min hesteinteresse startede da jeg som barn/ung red på rideskole i Næstved.

Jeg startede med at arbejde som frivillig hjælper på kasernens ridecenter, hvor jeg var med til at starte klubben KARI op. Jeg var næstformand og sekretær, og stod for arrangementer af forskellige karakterer, og sad dengang i stævneudvalget. Det var også i den tid jeg købte min første hest. Nu 9 år senere har jeg min anden hest og den står opstaldet på Maglebjerg Ridecenter.

Jeg startede i SYK’s bestyrelse, som suppleant med fokus på udvalgs opbygning og stævner. Siden 2018 har jeg været medlem af bestyrelsen og er stævneansvarlig, samt tovholder i stævneudvalget.

Jeg har haft den glæde at være med til at starte juniorudvalget op og var med til at gennemføre klubbens første Hobby Horse stævne. Jeg brænder for aktiviteter i alle afskygninger, og giver gerne en hånd med når breddeudvalget holder fastelavn, Hobby Horse, agility eller andet.

Mit hovedfokus er vores to årlige stævner, men jeg har et stort ønske om at terrænspringning kan blive et årligt arrangement også. Derudover brænder jeg for “Rid for dommer” både i dressur og spring.

Jeg ser frem til mange dejlige oplevelser i SYK-regi og jeg håber vi ses derude!
Mange hilsner fra
Heidi Lauridsen, sekretær