D-stævne med klubmesterskab, 16 - 17. maj 2009

Resultater fra SYK's klubstævne d. 16 - 17. maj 2009 med klubmesterskab hest/pony.

Nedenfor bringes resultaterne fra SYK’s D-stævne den 16 - 17. maj 2009. Der skal lyde en stor tak til de deltagende ryttere for at gøre det til et godt stævne. Vi håber alle ryttere har haft en god weekend og har lyst til at vende tilbage i løbet af året.

Vi vil hermed gerne rette en tak til vores sponsorer ved stævnet, så der kunne blive ærespræmier til alle vindere og flotte dækkener og blomster til klubmestrene. Dette var med til at gøre stævnet og i særdeleshed præmieoverrækkelserne mere spændende.

Tak til:

• Runddelens blomster
  • Næstved Rideudstyr
  • Møllegårdens dyretilbehør
Under hele stævnet havde vi besøg af CTFoto.dk som tog billeder af ryttere, publikum, banepersonale og andre sjove begivenheder. Se dem på www.ctfoto.dk

Se resultaterne nedenfor

Resultater for dressur pony for klasserne LD2 til LC3 klik her.

Resultater for dressur sammenlagte klasser (kl. 4 og 5, samt klubmesterskab for pony og hest) klik her.

Resultater for dressur hest for klasserne LD2 til LA2 klik her.

Resultater for spring pony/hest klik her.

Klubmester for pony dressur 2009 blev Emilie Wolff-Sneedorff på Marcro.

Klubmester for hest dressur 2009 blev Sussie Rasmussen på Sheipas.

Klubmester for pony spring 2009 blev Mathilde True på Hærvejens Uffe.

Klubmester for hest spring 2009 blev Sabrina Oggesen på Cornell.

Du er her: Home Stævner Resultater D-stævne med klubmesterskab, 16 - 17. maj 2009