C-stævne i spring med distriktsmesterskaber 12 - 13. november 2011

FKR og SYK har i samarbejde fået afholdt distriktsmesterskab for hest og pony, individuelt og for hold. Nedenfor bringes resultaterne. Der skal lyde en stor tak til de deltagende ryttere for at gøre det til et godt stævne. Vi håber alle ryttere har haft en god weekend og har lyst til at vende tilbage igen på et senere tidspunkt.

Det har kun kunnet lade sig gøre fordi de to klubber kan arbejde sammen, og fordi der har været så mange til at hjælpe før, under og efter stævnet.  Derfor vil vi, på begge klubbers vegne, sige tusind tak for al hjælpen, og det kunne jo være sjovt om det kunne lade sig gøre en anden gang.

Vi vil hermed gerne rette en tak til vores sponsorer ved stævnet:

flugger_logo

Runddelens Blomster V/ Lis Espensen
Næstvedvej 33, Baarse
4720 Præstø
Telefon 55 99 03 66

Under hele stævnet havde vi besøg af CTFoto.dk som tog billeder af ryttere, publikum, banepersonale og andre sjove begivenheder. Se dem på www.ctfoto.dk

Se resultaterne nedenfor

Resultater for de individuelle klasser inkl. distriktsmesterskab, klik her.

Resultater for søndag distriktsmesterskab for hold, klik her.

Distriktsmester i holdspringning for hest blev NFRK:

(billede kommer senere)

Distriktsmester i holdspringning for pony blev NSPR:

(billede kommer senere)

Du er her: Home Stævner Resultater C-stævne i spring med distriktsmesterskaber 12 - 13. november 2011