Resultater fra klubstævne 29 - 30. maj 2010 med klubmesterskab

Nedenfor bringes resultaterne fra SYK’s D-stævne den 29 - 30. maj 2010. Der skal lyde en stor tak til de deltagende ryttere for at gøre det til et godt stævne. Vi håber alle ryttere har haft en god weekend og har lyst til at vende tilbage senere i løbet af året.

Vi vil hermed gerne rette en tak til vores sponsorer ved stævnet, så der kunne blive ærespræmier til alle vindere og flotte dækkener og blomster til klubmestrene. Dette var med til at gøre stævnet og i særdeleshed præmieoverrækkelserne mere spændende.

Tak til:
Næstved Rideudstyr CT Foto
Runddelens Blomster
4MA – 2002 Præstø Anastasija, Præstø
Jacobsen, Præstø Mettes Livsstilsbutik, Præstø
Præstø Blomster Body og Life Care, Præstø
Kabyssen, Præstø Sussis Bodega, Præstø
Torvegrill, Præstø Sweet og Coffee, Præstø
Imerco, Præstø Østervang Frisør, Præstø
Præstø Boghandel Familien Stage
Kaktus, Præstø Storstrøms Forsikring G/S

Under hele stævnet havde vi besøg af CTFoto.dk som tog billeder af ryttere, publikum, banepersonale og andre sjove begivenheder. Billederne ligger på www.ctfoto.dk 4 dage stævnets afholdelse.

Du kan også se et lille udsnit af billederne her.

Se resultaterne nedenfor

Resultater af LD1 + LD2 B Pony, LC2 + LC3 B Pony, Klubmesterskab Pony, LB1 + LB2 A Hest og Klubmesterskab Hest, klik her

Resultat af LC2 og LC3 hest, klik her

Resulat af LA1 og LA2 hest, klik her

Resultat af springklasserne, klik her

Klubmester for pony dressur 2010 blev Emilie Wolff-Sneedorff på Marcro.

Klubmester for hest dressur 2010 blev Julie Wolff-Sneedorf på Donaudistel.

Klubmester for hest spring 2010 blev Cathrine Ibsen på Loughnatousa Inksy.

Klubmester i spring 2010

Du er her: Home Stævner Resultater Resultater fra klubstævne 29 - 30. maj 2010 med klubmesterskab