Christina Kryder Andersen

Jeg hedder Christina Kryder Andersen og er født i 1979 og bor i Næstved. Jeg var som barn og teenager medlem af SYK, og deltog i de mange arrangementer, der var dengang SYK holdt til ude i grusgraven ved Ugledige. Jeg har blandt andet deltaget i spring- og dressurundervisning samt diverse ture og jagter. Det var en skøn tid for mig.

Derfor var det ikke en svær beslutning, da SYK rykkede til Maglebjerg Ridecenter, og jeg blev spurgt om jeg ville være en del af bestyrelsen.

Jeg motiveres af udvikling og godt humør. Jeg holder af at få lov at tænke ud af boksen og gøre en forskel. Derudover så elsker jeg, at lave arrangementer for børn, så de får oplevelser i samme kaliber, som jeg selv gjorde, som barn i SYK. Det var en fantastisk tid og jeg er sikker på at det har været med til at forme min udvikling med heste.
Jeg er i SYK’s bestyrelse ansvarlig for klubbens online platforme herunder hjemmeside, foreninglet og sociale medier, dette klarer jeg selvfølgelig ikke alene, men har det primære ansvar for vedligehold og opslag. Derudover så er jeg ansvarlig for klubbens årlige ridelejr, som afholdes hvert år i uge 28 og sammen med formanden er jeg medansvarlig for vores Hobby Horse aktiviteter.

Sidst men ikke mindst så hjælper jeg til i stævneudvalget samt rid for dommer arrangementer, søger fonde samt afholder diverse foredrag om hestens ernæring og sundhed.
Jeg er så heldig at have en dejlig plettet prins, som fylder min hverdag med smil og glæde, en glæde som jeg deler med min dejlige datter og hendes pony.

Jeg er en ildsjæl med et smil på læben og jeg glæder mig til at bidrage til hestelykke for alle SYK’s medlemmer i fremtiden

Mange hilsner fra
Christina Kryder Andersen, bestyrelsesmedlem