Ranglisteregler 2019

Rangliste regler:

• Ranglisterne er for alle, der starter stævner for SYK...
  • Ranglisterne følger stævneåret, dvs. fra d. 01.01 - 31.12.
  • Ranglistevinderne kåres på generalforsamlingen det efterfølgende år, dog kun hvis rytteren stadigvæk er medlem af klubben, ellers udgår ekvipagen af ranglisten. Ved lige placering, er vinderen den med flest 1. placeringer.
  • Der kan kun kåres en vinder af ranglisten hvis der er min. tre ekvipager i på listen
  • Resultater skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via hjemmesidens resultatskema.
  • Resultater skal indsendes senest en måned efter stævnet, ellers er resultatet ikke gyldigt. Det er rytterens eget ansvar og tjekke ranglistens point stemmer med det indsendte efter den er opdateret. Dette vil ske ca. en gang pr mdr.
  •  Kun individuelle resultater tæller, der gives derfor ikke point, hvis man placeres i samlede cups, holdklasser osv.
  • Man kan kun få placeringspoint, hvis der reelt har været konkurrence. Dvs. at der har været mindst tre til start i klasssen, ellers kan der kun gives point for fejlfri/min 60%.
  • Dressur: Ved %-klasser i dressur får man point efter hvilket program man har redet. Eks: Hvis man rider LC3 i en LC/LB %-klasse og bliver nummer 4, får man 2 point.
  • Ved placering til C-stævner/klasser lægges 4 point til resultatets point. Ved placering til B og A stævner lægges 6 point til resultatets point.

Pointskema for E/D-stævner og D-klasser

35

30

15

Da vi nu har fået flere henvendelser med interesse for at vi genopretter en bredde rangliste, har vi valgt at lave en sådanne “akut” Vi køre med vores gamle pointsystem, og alle som ellers kan sætte flueben ved og ha startet for syk mm. Kan indberette alt hvad de har vundet i hele 2019. Skriv hvad i har redet og hvor mange point det giver til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dette gør vi, med tanken om at vække jeres interesse for at deltage i en bredde rangliste, og dermed komme godt fra start i 2020 med nye og et mere udført sæt regler og pointskala..
Ind til da er pointskalaen denne:
Jagt: fuldført 4 point/gennemført 1 point
Military, Distance, trav og galop løb: samme skala som sværhedsgrad 0 (dressur/spring ) For gennemført opnås 1 point

Du er her: Home Ranglisten Ranglisteregler 2019