Agility/trail d. 16 nov.

Sydsjællands køre-rideforening (SYK) inviterer til Agility og Trail 16/11.

Instruktion varetages af Helle Knudsen fra Den Hele Ekvipage og Djurs Horse Park.

Agility er for dig som ønsker at udvikle dig selv og din hest til at have større mod og mere præcision.

Du vil blive introduceret til en tryg og sikker måde at lære din hest at arbejde med øvelserne. Vi sætter først fokus på at hesten lærer at gå hen over øvelserne med flow og mod, og alt efter niveau arbejder vi derefter med tilbagetrædninger, og vendinger 180/360 grader på forhindringerne.

Vi udvikler din hest til at blive modig og tillidsfuld sammen med dig, på en sjov og motiverende måde ;)

Hvem kan deltage?
Det kan alle, som har mod på at lære noget nyt! Din hest skal være almindeligt håndterbar, vi starter fra bunden og tilrettelægger undervisningen individuelt.

Unge heste ned til ca 2 år er velkomne, de skal dog være velstimulerede og ha erfaring med at være i byen.
Børn er velkomne ifølge med voksen, men tjek med arrangøren;)

Vi bygger banen med vipper, broer, skamler, låge, og grove ting som afspejler Mountain Trail øvelser.

Du modtager grundig intro til øvelserne, hvorefter vi starter fra jorden i grime og et godt tov, gerne 3-4m.
Under introen er din hest velkommen i hallen, eller du kan have den i trailer eller andet, blot du er opmærksom på at hesten er tryg.

Efter arbejdet fra Jorden, er det muligt at ride, dit ridegrej bør derfor være tæt ved hånden enten i ridehallen eller ved traileren. Hvis du ønsker at fortsætte fra jorden er dette også muligt.

Er du interesseret i Mountain Trail er agility en god intro til hvad Mountain trail kan udvikle for jer som makkerpar.

Pris SYK medlemmer 375 kr + 30 kr for facilitets kort
Pris ikke medlemmer 475 kr + 30 kr for facilitets kort.

kl 13.00-14.30 hold 1
kl. 14.30-16.00 hold 2
kl. 16 - 17.30 hold 3 ( fyldes først efter fyldte hold 1+2)

Tilmelding til Lis Marding via PB eller sms 26280663 - kvittering for betaling fremsendes til Lis.

Mobilepay 63048 eller konto 0047-4470023649

Tilmelding er bindende efter først til mølle, bliver en deltager forhindret kan denne sælge pladsen til andne side og oplyse arrangøren hvem der deltager i stedet.

Du er her: Home Aktiviteter Agility/trail d. 16 nov.